Opdrachtgevers

Koers Oost ontlast. Een uitgebreide intake zorgt ervoor dat wij het bedrijf, en de verschillende afdelingen, leren kennen. Het gaat ons niet alleen om de vacature. Kennis van de bedrijfscultuur en de verschillende afdelingen, met elk hun eigen wensen, is zeer belangrijk voor het wervingsproces.
Na een eenmalige investering, qua tijd en geld, kun je je weer bezighouden met de dagelijkse gang van zaken. Ondertussen verzorgt Koers Oost de werving van nieuwe medewerkers.

Waarom recruitment

Bij Koers Oost Recruitment weten wij hoe lastig het kan zijn om de juiste kandidaat met een vacature te matchen. Zeker als dit niet tot uw dagelijkse werkzaamheden behoort. Wij nemen deze specialistische taak graag van A tot Z van u over. U mag het volgende van ons verwachten: wij schrijven een doeltreffende vacaturetekst en zetten deze vervolgens uit via effectieve kanalen. Na onze zorgvuldige voorselectie, bieden wij u alleen geschikte kandidaten aan, met wie u direct in gesprek kunt gaan. Recruitment kunt u vergelijken met topsport. Wij doen het loopwerk en geven u voorzet, het scoren is aan u.

Wilt u een vacature aanmelden, bel dan naar 0575-743210 of mail naar: info@koersoostrecruitment.nl.