Opdrachtgevers

Koers Oost ontlast. Een uitgebreide intake zorgt ervoor dat wij het bedrijf, en de verschillende afdelingen, leren kennen. Het gaat ons niet alleen om de vacature. Kennis van de bedrijfscultuur en de verschillende afdelingen, met elk hun eigen wensen, is zeer belangrijk voor het wervingsproces.
Na een eenmalige investering, qua tijd en geld, kun je je weer bezighouden met de dagelijkse gang van zaken. Ondertussen verzorgt Koers Oost de werving van nieuwe medewerkers.

Waarom recruitment
Recruitment is als topsport. Wij doen het loopwerk en geven de voorzet, het inkoppen is aan jou.

Bij Koers Oost weten we hoe lastig het kan zijn om een kandidaat en een vacature te matchen. Zeker als dit niet tot jouw dagelijkse werkzaamheden behoort. Waar haal je de tijd vandaan, waar begin je met zoeken en hoe herken je de juiste kandidaat?

Koers Oost ontzorgt van A tot Z. Wij schrijven een doeltreffende vacaturetekst en zetten deze vervolgens uit via effectieve kanalen. Na een zorgvuldige voorselectie, bieden we jou alleen geschikte kandidaten aan, waarmee je direct in gesprek kunt gaan.

Wilt u een vacature aanmelden mail dan naar info@koersoostrecruitment.nl zodat we contact op kunnen nemen, of bel naar 0575-743210 en vraag naar Marianne Grave of Sabine Oldenhave.