Over ons

Koers Oost is een gevestigde naam in Zutphen en omstreken. Een regionale dienstverlener met ruim 10 jaar ervaring in de wereld van uitzenden, payroll, verzuim en re-integratie. Naast de reeds bekende takken is er een natuurlijke groei gemaakt naar recruitment. De vraag naar recruitment vanuit zowel de kandidaat als klantrelatie is sterk toegenomen. Bij Koers Oost staat de mens centraal, zowel bij de werknemer als de werkgever. Wij zetten met onze vacatures voornamelijk in op HBO en WO niveau, maar ook voor MBO functies kan Recruitment zeer aantrekkelijk zijn.

Sabine Oldenhave
Verbinden van mensen zodat zij hun werkgeluk terugvinden, dat vind ik het mooiste wat er is! Inmiddels ben ik jaren actief in arbeidsbemiddeling en coaching, waarbij mensen een centrale plek innemen. Wanneer ik ervoor kan zorgen dat iemand op zijn plek terechtkomt geeft dat veel voldoening. Wilt u vrijblijvend informatie of advies om samen de mogelijkheden te bekijken, dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

Angeli van Schaik

angeli@koersoostrecruitment.nl

Angeli van Schaik
Het grootste gedeelte van mijn loopbaan ben ik al werkzaam in de uitzend- en recruitmentbranche. Hier ligt mijn passie, dit ervaar ik elke dag opnieuw. Wat mij kenmerkt? Een berg aan ervaring met onder andere veel mensenkennis. In gesprekken weet ik de juiste informatie boven te krijgen, zodat er een passende functie gevonden kan worden. Tot slot ben ik een optimist en gaat er geen dag voorbij zonder een lach!

Axel Peulen
Inmiddels ben ik ruim vijf jaar werkzaam bij Koers Oost. Waar ik positieve energie van krijg? Uitzoeken waar iemand als persoon past op het gebied van competenties en persoonlijkheid. Dit doel behaal ik door open een gesprek in te gaan en goed te luisteren. Inmiddels weet ik goed hoe de regio in elkaar steekt en hoe de bedrijfscultuur bij onze opdrachtgevers zich kenmerkt.

Emma Ebenau

Emma Ebenau
Zorgen dat de administratie op rolletjes verloopt en dat de inhoud van vacatureteksten bij de wensen van de opdrachtgever past. Dat is waar ik mij elke dag voor inzet. Waar anderen op de voorgrond zijn, houd ik mij graag bezig met de werkzaamheden achter de schermen. Zowel klantrelaties als medewerkers voorzie ik graag over advies rondom CAO’s, ontwikkelingen in de markt en regelgeving rondom HR.

Jill van der Maden

Jill van der Maden
Sinds februari 2021 ben ik onderdeel van het team. Door mijn werkverleden ben ik sterk in klantcontact en stel ik mij benaderbaar op. Mijn enthousiaste, sociale karakter en leergierige houding zorgen voor een goede match met deze branche.

Anita Wensink

Anita Wensink
Sinds 1 september ben ik onderdeel van het team. Ik ben op mijn best in een ondersteunende rol. Mijn collega’s ontzorgen op diverse fronten; dat is waar ik mij sterk voor maak. Zo zorg ik onder andere voor het inplannen van afspraken, een kloppende agenda en dat kandidaten en opdrachtgevers van de juiste informatie zijn voorzien. Dit doe ik met veel plezier.

Kantoorhond Fred

Kantoorhond Fred
Sinds 2019 ben ik in dienst bij Koers Oost Recruitment. Ik zorg voornamelijk voor extra enthousiasme op de werkvloer en af en toe de nodige jaloerse blikken, wanneer ik in mijn mand lig te slapen. Nog een bijkomend voordeel? Zowel ik als mijn collega’s komen aan de dagelijkse beweging als ik een blokje om moet.