Over ons

Koers Oost is een gevestigde naam in Zutphen en omstreken. Een regionale dienstverlener met ruim 10 jaar ervaring in de wereld van uitzenden, payroll, verzuim en re-integratie. Naast de reeds bekende takken is er een natuurlijke groei gemaakt naar recruitment. De vraag naar recruitment vanuit zowel de kandidaat als klantrelatie is sterk toegenomen. Bij Koers Oost staat de mens centraal, zowel bij de werknemer als de werkgever. We zetten met de vacatures voornamelijk in op HBO en universitair niveau.

Sabine Oldenhave
“De beste persoon op de juiste plek weten te krijgen”, dat is waar ik blij van word. Sinds 2016 ben ik de vestigingsleider bij Koers Oost en doe dit met veel plezier. Ik heb dan ook al jarenlang ervaring met Recruitment en Werving & Selectie. Mijn vakkennis heb ik opgedaan door het behalen van de opleiding Personeel & Arbeid en de opleiding Trainer & Coach. Door mijn persoonlijke aanpak en ervaring weet ik vaak de juiste match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat. Wilt u vrijblijvend informatie of advies om samen de mogelijkheden te bekijken, dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

Marianne Grave
Ik ben één van de Recruiters van Koers Oost. Doordat ik werkzaam ben geweest in verschillende branches, kan ik mij makkelijk inleven in zowel kandidaat als in werkgever. Een leuke werkplek vind ik erg belangrijk en dat gun ik iedereen. Ons doel is een tevreden werkgever en een enthousiaste werknemer. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op met Sabine of mij.

Kantoorhond Fred