Over ons

Koers Oost is een gevestigde naam in Zutphen en omstreken. Een regionale dienstverlener met ruim 10 jaar ervaring in de wereld van uitzenden, payroll, verzuim en re-integratie. Naast de reeds bekende takken is er een natuurlijke groei gemaakt naar recruitment. De vraag naar recruitment vanuit zowel de kandidaat als klantrelatie is sterk toegenomen. Bij Koers Oost staat de mens centraal, zowel bij de werknemer als de werkgever. We zetten met de vacatures voornamelijk in op HBO en universitair niveau.

Sabine Oldenhave
De juiste persoon op zijn/haar plek weten te krijgen, dat is waar ik blij van word. Ik heb dan ook al jarenlange ervaring in Recruitment en Werving & Selectie en sinds 2016 werk ik als vestigingsleider bij Koers Oost. Ik heb veel kennis in het vakgebied door onder andere een afgeronde opleiding Personeel & Arbeid en de opleiding Trainer & Coach. Door mijn persoonlijke aanpak en ervaring weet ik vaak de juiste match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat. Wil je vrijblijvend informatie of advies om jouw mogelijkheden te bekijken, kun je altijd contact met mij opnemen.

Marianne Grave
Ik ben recruiter bij Koers Oost en doordat ik werkzaam ben geweest in verschillende branches kan ik mij makkelijk inleven in kandidaat en werkgever. Ik vind het erg belangrijk om een leuke werkplek te hebben en gun dat iedereen. Zowel een tevreden werkgever als een enthousiaste werknemer is het doel. Wil je meer informatie over onze en jouw mogelijkheden, neem dan contact op met mij of Sabine.

Kantoorhond Fred